Известие

Collapse
No announcement yet.

Часовника

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Часовника

Дисплея на часовника се прецака и не показва целите цифри ами само част от тях и неможе да се разбере колко е часа. Може ли са смени и колко струва дисплея
    Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша

Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/

Да се смени ...

всичко може да се смени. Даже може и на старо да си намериш и да не го купуваш наново.

Моя също не бачка. Но проблема е от колата, защото ми горят крушките през седмица и ми изгоря и дисплея на автокасетофона, вече няма РДС.
    Xa-uBaH
    ========================
    във Варна кара Alfa 146 TS, 16v, 97 г.
    Напоследък карам повече Корсата

Comment

Re: Да се смени ...

Първоначално публикувано от Xa-uBaH
      всичко може да се смени. Даже може и на старо да си намериш и да не го купуваш наново.

Моя също не бачка. Но проблема е от колата, защото ми горят крушките през седмица и ми изгоря и дисплея на автокасетофона, вече няма РДС.
      Я кажи сега часовника от какво се състои и какво може да се смени и какво не по него Особенно да ми обесниш как ще смениш дисплея

@kamen

Смени целия часовник ако го намериш читав на старо Проблема не е в дисплея а в процесора на филипс който го управлява Обикновенно след намеса на заварчици, алармаджии, поставяне на аудио и разни типове намокряне на таблото и течове от радиатори се получава тоя дефект
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo

Я кажи сега часовника от какво се състои и какво може да се смени и какво не по него Особенно да ми обесниш как ще смениш дисплея

@kamen

Смени целия часовник ако го намериш читав на старо Проблема не е в дисплея а в процесора на филипс който го управлява Обикновенно след намеса на заварчици, алармаджии, поставяне на аудио и разни типове намокряне на таблото и течове от радиатори се получава тоя дефект
        Имах предвид да се смени целия часовник, разбира се ... също както ще се наложи да направя с Айвата. Мислиш ли че ми е издухан този процесор Филипс, за който стана дума ?
        Xa-uBaH
        ========================
        във Варна кара Alfa 146 TS, 16v, 97 г.
        Напоследък карам повече Корсата

Comment

Първоначално публикувано от Bobo

@kamen

Благодаря Бобо!!! Имаш ли идея колко може да струва.
          Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша

Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/

Comment

и да бе и на мен не ми работи часовника от 1 година.
            Камене ако намериш часовник в СЗ,кажи ми и аз да си купя.
            145, 1.6 I.E. Boxer
            Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
            Subaru Legacy 2.5

Comment

Часовникът слаган в 155, 145/146 и 33 един и същ ли е?
              Alfa Romeo 155 1.8TS
              Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Абсолютно,на моита Алфа го смених с такъв от 155.Куплунга си съответства
                ALFA 145 1,3 Boxer

Comment

Абе силно ме съмнява да са еднакви със 155 защото са различни и копчетата и типа на дисплея Колко струва незнам предполагам на старо е около 20лв
                  sigpic
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Аз смених платката с дисплея все пак се налага да се развият малко видии И понеже лично го правих не се съмнявам
                    ALFA 145 1,3 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от alfamax
                      Аз смених платката с дисплея все пак се налага да се развият малко видии И понеже лично го правих не се съмнявам
                      Да ве ясно ма аз съм виждал на 155 доста странни изпълнения на часовника Предполагам че от някой съвпадат часовниците. Както и на тези след 98 145-ци са различни часовниците
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от alfamax
                        Абсолютно,на моита Алфа го смених с такъв от 155.Куплунга си съответства
                        Купунга си съответства, даже си работи ама дисплеите не са същите.
                        Тая платка за часовника от 145 идва голяма за да се събере в чек панела на 155
                        Alfa Romeo 155 1.8TS

Comment

Аз вече смених два,първият сам си го изгорих
                          Но по моргите ги има за по 8 лв парчето
                          Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                          Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                          Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                          Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                          Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Първоначално публикувано от KV_MANIA
                            Аз вече смених два,първият сам си го изгорих
                            Но по моргите ги има за по 8 лв парчето
                            И откъде ги купуваш за толкова?
                            Alfa Romeo 155 1.8TS

Comment

моргата до техникумите,там досега винаги намирам всичко каквото ми трябва
                              Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                              Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                              Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                              Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                              Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Working...
                              X